Inschrijven test

 1. Home
 2. Inschrijven test

Schrijf je in bij wijkgezondheidscentrum De Sleep

Alle inwoners uit ons werkingsgebied kunnen zich in wijkgezondheidscentrum De Sleep inschrijven. Wil je meer informatie? Neem contact op met het onthaal via 09 223 29 23 of mail naar inschrijvingen@wgcdesleep.be. We geven je graag meer uitleg.

Opgelet: check jouw map met ongewenste mail, want de kans bestaat dat onze bevestigingsmail als spam wordt gezien.

Deze online inschrijving is niet bestemd voor hulpverleners (OCMW, begeleiders, etc.) om cliënten in te schrijven. In die situatie, willen wij vragen om telefonisch of per mail een afspraak te maken voor een inschrijvingsgesprek. Op die manier kunnen wij de cliënt op maat informeren.

Lees aandachtig deze voorwaarden, vooraleer je je online inschrijft! Op die manier kom je later niet voor onaangename verrassingen te staan.

 • Wanneer je hier bent ingeschreven moet je steeds een beroep doen op de huisarts, verpleegkundige of kinesist van het wijkgezondheidscentrum. Consultaties bij andere zorgverleners (huisartsen, verpleegkundigen of kinesitherapeuten) die niet verbonden zijn aan het centrum worden niet terugbetaald door je mutualiteit.
 • Uitzondering: je wordt ziek tijdens het weekend, op een feestdag of na 19u. Dan kan je een beroep doen op de huisartsenwachtpost (telefoonnummer: 1733). Met het prestatiebriefje kom je dan naar wijkgezondheidscentrum De Sleep, en krijg je het bedrag teruggestort op je rekening.
 • Elke wijziging in adres, telefoonnummer, mutualiteitsgegevens geef je zo snel mogelijk door aan het onthaal.
 • Je identiteitskaart wordt één maal per jaar ingelezen. Net zoals in het ziekenhuis gebeurt dit om er voor te zorgen dat elke arts aan alle informatie omtrent je gezondheid kan komen. De onthaalmedewerker zal je aanspreken wanneer dit moet gebeuren.

Kijk volgende informatie op de website goed na: Wat is een forfaitaire praktijk?

Mocht je hierna nog vragen hebben, dan kun je steeds een afspraak maken met één van onze onthaalmedewerkers. Zij zullen je graag verdere informatie geven.

  Inschrijvings formulier

  Voornaam*

  Achternaam*

  Email*

  GSM nummer*

  Straat & Nummer*

  Postcode*

  Gemeente*

  Geboortedatum*

  Geboorteland*

  Nationaliteit*

  Moedertaal*

  Communicatietaal*

  Rijksregisternummer*

  Vorigehuisarts


  Velden met * zijn verplicht in te vullen velden.

  Uitschrijven

  Om je uit te schrijven kom je best even langs aan de balie om de nodige papieren te ondertekenen.

  Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8uur en 19uur.