Vacatures & Stage

  1. Home
  2. Vacatures & Stage

Vacatures

Je vind ook een overzicht van vacatures in andere WGC’s op de website van de vereniging.

We staan steeds open voor spontane sollicitaties en gemotiveerde mensen die ons team willen vervoegen.

Stage

WGC De Sleep is een opleidingspraktijk. Dit betekent dat we aan studenten geneeskunde, verpleegkunde, kinesitherapie, maatschappelijk werk en voeding en diëtiek de kans willen geven om hun kennis te vergroten in ons centrum. Deze studenten zijn nog niet afgestudeerd en volgen ofwel de consultaties mee of doen enkele handelingen onder supervisie. Indien het meevolgen van een consult niet gewenst is, kan dit zo worden afgesproken.

Een haio heeft zijn/haar diploma geneeskunde behaald en specialiseert zich als huisarts, hij/zij doet zelfstandig consultaties en huisbezoeken. Enerzijds kan de haio veel leren van de ervaringen van de vaste huisartsen en anderzijds is het voor de vaste huisartsen een meerwaarde om een jonge collega in de praktijk te hebben die is opgeleid volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

Wens je stage te lopen bij WGC De Sleep, stuur dan een mailtje naar stage@wgcdesleep.be

Stage verpleging

Ben je toegewezen of heb je misschien zelf gekozen om je stage hier bij ons te doen? Stuur dan gerust een mailtje op voorhand (2 weken voor de start van de stage) om eens kennis te maken met het team en om een rondleiding te krijgen in ons centrum met de bijhorende uitleg. Je kan ons bereiken door een mail te sturen naar stage.verpleging@wgcdesleep.be

We kijken ernaar uit om je te begeleiden op een gevarieerde en leerrijke stage,

Tot op ons kennismakingsgesprek!