Vacature verpleegkundige

Wijkgezondheidscentrum De Sleep v.z.w. zoekt tijdelijk een verpleegkundige voor 28,5u per week 

Wijkgezondheidscentrum De Sleep staat voor kwaliteitsvolle, toegankelijke eerstelijnsgezondheidszorg door een multidisciplinair team van  huisartsen, verpleegkundigen, maatschappelijk werk, diëtist, gezondheidspromotie, kinesitherapeuten, tolk, onthaalmedewerkers en ondersteunende administratieve disciplines.   

Het centrum richt zich tot alle inwoners van het werkgebied Tolhuis-Sluizeken-Ham en een gedeelte van Gent centrum. Vanuit een grote betrokkenheid voor die wijken werkt het centrum mee aan de verbetering van de lokale leefomstandigheden met bijzondere aandacht voor die aspecten die een positieve weerslag hebben op de gezondheid.  

Het centrum is een pluralistische organisatie. Samen met het team wordt gewerkt aan een stimulerende en collegiale werksfeer waarin elk teamlid op een creatieve manier zijn professionaliteit waar kan maken. 

Wat verwachten wij?

Je staat in voor kwaliteitsvolle preventieve en curatieve zorgen aan onze patiënten op huisbezoek. Het stimuleren van zelfzorg en verhogen van de zelfredzaamheid zijn belangrijke uitgangspunten. Je begeleidt en informeert patiënten en zorgt waar nodig voor psychosociale ondersteuning van de patiënt en zijn ruime leefomgeving.  

Als vervanging krijg je op die manier een unieke kans om in contact te komen met de werking van een wijkgezondheidscentrum en ervaring op te doen in de zorg.  

We kijken uit naar iemand die communicatief sterk is, zelfstandig kan werken en gemotiveerd is! 

Wat bieden wij?

Een uitdagende job met een goed evenwicht tussen zelfstandig werken en werken in teamverband. Een boeiende werkomgeving en werkervaring in een Wijkgezondheidscentrum als een dynamische setting in de eerstelijnsgezondheidszorg. De taakinhoud omvat huisbezoeken die meestal zullen vallen in de voormiddag tussen 7u30 en 13u30.  

We zoeken een verpleegkundige die een vervanging doet van begin mei tot en met 30 september.  De verplaatsingen worden meesstal met de fiets gedaan, en indien nodig is er een fiets ter beschikking.  

We kunnen je 28,5u per week inzetten. 

Hoe solliciteren?

Stuur je CV naar verpleging@wgcdesleep.be 

Kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek.